/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Cum arată sensul giratoriu din orașul Ialoveni după ce a fost reparat principalul pilon de iluminare

missing
09 decembrie 2018, ora 13:42

După mai mulți ani de așteptare, locuitorii orașului Ialonevi se bucură de faptul că sensul giratoriu din centrul localității a fost iluminat. Pilonul din centrul sensului giratoriu a fost reparat și a început să lumineze după ce mai mulți ani nu a funcționat. Autoritățile locale spun că reparația pilonului face parte dintr-un proiect mai amplu de iluminare stradală.

Un vis devenit realitate. După multă aşteptare, s-a aprins din nou lumina la felinarul din centru. Plăcut, frumos şi admirabil. Iar felinarul din centru şi-a găsit rostul – de a lumina în continuare, lucrul care îl reuşeste să-l facă cel mai bine”, a scris un internaut pe rețelele de socializare.

Primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a declarat pentru TV8 că este vorba despre un proiect al Fondului pentru Eficiență Energetică, în cadrul căruia s-a implicat financiar și Primăria. Proiectul este în desfășurare și urmează să fie iluminate și alte zone ale orașului.

Acest proiect presupune iluminarea tuturor străzilor centrale, modificarea lămpilor pe iluminare LED. În baza proiectului vom putea extinde iluminatul stradal. Noi deja am extins cu forțele proprii în jur de șapte străzi. Dacă până acum ardea peste un pilon, acum la fiecare pilon arde lampa”, a spus funcționarul.

Pe sensul giratoriu erau instalați temporar piloni mai mici, însă lumina emisă de aceștia era prea slabă.

Foto: Facebook/Ialoveni – orașul soarelui

Foto: Facebook/Ialoveni – orașul soarelui

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram