Partidul Liberal Democrat va participă alături de blocul ACUM la următoarele alegeri parlamentare programate pentru 24 februarie 2019. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Politic al formațiunii, care a avut loc astăzi. Partidul Acțiune și Solidaritate salută decizia PLDM.

Contactat de TV8, președintele Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, a declarat că urmează să discute cu reprezentanții blocului ACUM, format de Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, pentru a stabili participarea atât pe lista electorală, cât și în circumscripții. „Acum sunt niște oferte, le vom mai discuta pe urmă, dar aceasta este decizia care a fost adoptată”, a menționat liderul PLDM.

Tudor Deliu spune că nu s-a ajuns deocamdată la discuții despre câți membri de pe listele liberal-democraților vor candida și unde anume.

Liderul PLDM spune că deocamndată nu a decis dacă va candida la următoarele alegeri.

„Salutăm decizia Consiliului PLDM care vine să consolideze unitatea forțelor prodemocratice, antioligarhice în lupta împotriva regimului Plahotniuc-Dodon. Împreună vom reuși să creștem veniturile, să reducem corupția și să oferim oamenilor încrederea în ziua de mâine în cadrul marii familii europene”, scrie pe pagina Partidului Acțiune și Solidaritate.