/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

România: Un bărbat a murit cuprins de avalanșă

09 decembrie 2018, ora 15:43

O avalanşă s-a produs, duminică, în Masivul Bucegi din România, surprinzând un grup de turişti. Primele date arată că un bărbat a fost găsit mort.

Salvamontiştii din Buşteni intervin în Masivul Bucegi, unde s-a produs o avalanşă, pe Valea Morarului, într-o zonă care nu este traseu turistic.

Şefului Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat pentru Mediafax că avalanşa s-a produs pe partea superioară a Văii Morarului. „A suprins un grup de turişti. Ei au sunat şi după ajutor. Este un bărbat decedat, aşa au spus prietenii lui care au ajuns la el. Nu este acoperit de zăpadă. Au plecat salvamontiştii de la Refugiul Babele spre ei”, a declarat Banu. Acesta nu a putut preciza ce anume a declanşat avalanşa.

La rândul lor, salvamontiştii din Buşteni anunţă că intervin pe Valea Morarului, „unde o avalanşă a produs cel puţin o victimă”.

Salvamontiştii cercetează acum întreaga zonă pentru a afla dacă mai sunt şi alte persoane surprinse de această avalanşă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram