/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Ce spune Ruslan Codreanu despre șoferii care s-au încumetat să parcheze pe bd. Ștefan cel Mare, în pofida pilonilor

missing
10 decembrie 2018, ora 10:06

Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că implementarea proiectului de delimitare a trotuarelor de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt cu piloni, pentru a face imposibilă parcarea mașinilor, nu a fost finalizat încă, așa că, deocamdată, șoferii cu tupeu pot să intre pe trotuar și să-și parcheze automobilele neregulamentar. 

„Poza este făcută lângă cinematograf, unde, pe lateral, oamenii pot să intre să parcheze. Când va fi finalizat proiectul, nu va mai fi posibil nici pe lateral să intri pe partea de trotuar. Dar am văzut săptămâna trecută că s-au „hâtrit” să intre să parcheze și în fața bibliotecii B. P. Hasdeu, la fel, de pe partea laterală. Aici, împreună cu INP vom lucra ca să nu admitem cazurile respective. Noi nu vom putea delimita fiecare trei metri pătrați de trotuar pentru că oricum trebuie să rămână spațiu și pentru pietoni”, a comentat Ruslan Codreanu.

Amintim că, acum două săptămâni, municipalitatea a început să monteze pe trotuarele de pe bd. Ștefan cel Mar piloni care să nu permită parcarea automobilelor. Totuși, unii șoferi s-au încumetat să parcheze lângă acești piloni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram