/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Accidentul de pe strada Ciuflea din Capitală: Cum se simte cel de-al treilea tânăr, internat la spital

missing
10 decembrie 2018, ora 19:16

Impactul a fost atât de violent încât șoferul automobilului, un tânăr de 20 de ani a murit pe loc. S-a stins din viață și pasagera care se afla alături, o fată de 21 de ani. Ambele victime erau originare din raionul Anenii Noi. Alți doi tineri au ajuns la spital. Unul dintre ei s-a ales cu leziuni neînsemnate, iar altul se află și acum în stare extrem de gravă.

Pacientul în vârstă de 21 de ani rămâne în continuare internat în secția reanimare. Starea lui de sănătate este extrem de gravă”, Cristina Gorea, Serviciul de presă, spitalul de urgență.

Accidentul a avut loc pe strada Ciuflea din capitală. Potrivit poliției, șoferul s-ar fi aflat în stare de ebrietate. La fața locului au intervenit și specialiștii de la descarcerare. Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii impactului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram