/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Dodon îl aduce pe Mitropolitul Vladimir să-i sfințească Președinția, renovată din banii Turciei, de Sf. Nicolae

missing
10 decembrie 2018, ora 16:43

Președintele țării Igor Dodon anunță că își va sfinți locul de muncă. Săptămâna viitoare, cel mai probabil, pe data de 19 decembrie, când creștinii ortodocși de rit vechi îl cinstesc pe Sfântul Nicolae, șeful statului l-a invitat pe Mitropolitul Vladimir să sfințească Președinția, care a fost recent renovată din banii Turciei.

Igor Dodon a spus că nu se mută deocamdată în clădirea Președinției pentru că e frig: „Clădirea prezidențială a stat 7-8 ani fără căldură, chiar am făcut și o emisiune acolo cu cineva dintre reprezentanții mass-media, fără a face publicitate, și a înghețat doamna care a fost cu mine, că e destul de frig”, a spus Igor Dodon.

De asemenea, președintele Dodon spune că pe 20 decembrie va prezenta raportul pentru cei doi ani de mandat și că acea conferință de presă va avea loc la sediul renovat al Președinției.

Președintele spune că în clădire mai continuă lucrările: „Vreau să le mulțumesc partenerilor din Turcia care au grijă să facă și curățenie”, a spus șeful statului.

Amintim că, sediul Președinției a fost inaugurat la mijlocul lunii octombrie, după ce a fost reparat cu bani donați de Turcia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram