Deși e mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, interpreta Olia Tira se emoționează până la lacrimi, când își amintește despre decesul uneia dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Este vorba despre bunica ei, cu care interpreta spune că a petrecut o parte bună din copilărie.

Puțini știu că Olia Tira s-a născut în Germania: „Tatăl meu a fost militar și părinții mei au trăit vreo cinci ani în Germania. Eu aveam nouă luni când bunica m-a luat la ea acasă (…). Nu am petrecut mult timp cu părinții, dar mai mult cu bunicii și am avut o copilărie normală”, povestește interpreta la emisiunea „Iubește viața”, cu Tatiana Granciuc, de la TV8.

În platou, Olia Tira și-a amintit despre acele clipe grele din viața ei, când și-a pierdut bunica: „Bunica mea a fost o persoană extraordinară, țin minte acea noaptea când ea a plecat… Aveam 11 ani, dar îmi amintesc cum o noapte întreagă am stat în genunchi și l-am rugat pe Domnul să nu mi-o ia”, a povestit interpreta cu lacrimi în ochi.

Cântăreața a depănat mai multe amintiri despre copilăria ei și clipele petrecute alături de bunica ei. Emisiunea „Iubește viața” cu Tatiana Granciuc o puteți urmări mai jos.