/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce spune PAS despre declarațiile lui Munteanu

missing
11 decembrie 2018, ora 12:49

„De la constituirea sa, ACUM a venit cu un mesaj de unitate pentru toți cei care împărtășesc valorile democrației, statului de drept și luptei antioligarhice. Salutăm decizia domnului Valeriu Munteanu de a-și declara susținerea pentru viitorul bloc ACUM și de a contribui la consolidarea forțelor sănătoase anti-regim. Unitatea dreptei autentic pro-europene este crucială în acest moment”, se arată într-o scurtă declarație PAS.

Amintim că, Valeriu Munteanu a anunțat astăzi, 11 decembrie, că a decis să plece din PL din motiv că formațiunea a refuzat să meargă în alegerile parlamentare din februarie alături de viitorul bloc electoral ACUM. Deși oficial liberalii încă nu anunțat vreo decizie în acest sens, Valeriu Munteanu spune că hotărârea a fost luată deja, dar încă nu a fost anunțată. Între timp, partidul liberal a venit cu o reacție în care afirmă că declarațiile lui Munteanu sunt false și denigratoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram