/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO/ UPDATE: Un microbuz a luat foc în curtea unui bloc din sec. Rîșcani. Cauza preliminară a incendiului

missing
11 decembrie 2018, ora 17:00

Un microbuz care era parcat în curtea unui bloc de locuit de pe bulevardul Moscova din sectorul Rîșcani al capitalei a luat foc. Incendiul a izbucnit în acestă după-amiază.

La fața locului a intervenit o echipă de pompieri.

UPDATE: Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, apelul la 112 a parvenit la ora 13:49: „Ajunși la fața locului, pompierii și salvatorii au stabilit că arde un autovehicul de marcă Volkswagen. Incendiul a fost localizat la ora 13:59. Nimeni nu a avut de suferit”, a spus reprezentanta IGSU.

La locul incendiului a venit și Poliția, care a stabilit că mașina aparține unui bărbat în vârstă de 75 de ani: „Preliminar, cauza producerii incendiului ar fi un scurtcircuit”, a declarat pentru TV8, Natalia Stati, ofițeră de presă a Direcției de Poliție Chișinău.

Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram