/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mesajul lui Ghimpu pentru Munteanu, după ce acesta a anunțat că pleacă din PL: „Despre participarea pe lista ACUM nici nu s-a discutat”

missing
11 decembrie 2018, ora 11:06

Președintele de onoare al Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, spune că la reuniunea Consiliului PL nu s-a discutat despre participarea liberalilor în alegerile parlamentare pe lista viitorului bloc ACUM. Acesta i-a transmis un mesaj public lui Valeriu Munteanu în care-l acuză că minte.

„Valeriu, totuși ești un mincinos, Dorin are dreptate. Repet încă o dată, la Consiliu tu ai vorbit primul, iar eu ultimul. Și atunci spune-mi, te rog, cine a vrut să influențeze membrii Consiliului, eu sau tu? Și a doua întrebare, de ce crezi că Membrii Consiliului n-au ținut cont de ce ai apus tu, iar în final, tu ai propus să nu participăm în alegerile din Februarie? Despre participarea pe lista ACUM nici nu s-a discutat, de aceea, președintele Dorin Chirtoacă are dreptate în ceea ce a spus. Atât pentru acest moment. Apropo, de poliție, poliția nu-i la Lucinschi”, a scris Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că, astăzi, Valeriu Munteanu a anunțat că părăsește PL. Motivul invocat de Munteanu este că PL a refuzat să meargă în alegerile parlamentare alături de viitorul bloc ACUM, așa cum o va face PLDM. El nu a spus dacă va adera la unul dintre partidele care se vor alia în alegeri, dar spune că va colabora cu ei.

Dorin Chirtoacă nu a răspuns la telefon pentru a veni cu un comentariu la acest subiect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram