/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Revin ninsorile! Meteorologii anunță că va ninge ȘAPTE zile consecutiv, în partea de nord a țării

12 decembrie 2018, ora 14:14

Revin ninsorile pe întreg teritoriul țării, potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS). Cel mai mult va ninge totuși în partea de nord a țării, unde meteorologii anunță precipitații sub formă de ninsoare șapte zile la rând.

Astfel, la noapte va ninge slab la sud, iar mâine ziua, va ninge moderat în centru și la nord. Vineri va ninge slab în localități din nordul și centrul țării, iar la sud cerul va fi doar parțial noros.

În zilele de weekend, sâmbătă și duminică, sunt prognozate ninsori slabe în toată țara, cu excepția centrului republicii. În această parte a țării sâmbătă nu se așteaptă precipitații, ci doar cer noros. În schimb sunt șanse să ningă duminică.

În primele trei zile ale săptămânii viitoare tot s-ar putea să ningă, potrivit SHS, în special la nord și în centru. În partea de sud a țării se așteaptă ninsori slabe doar în ziua de luni.

Urmăriți prognoza meteo constant, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram