Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal (PL) Valeriu Munteanu neagă acuzațiile foștilor colegi de partid, care spun că acesta ar fi avut o înțelegere cu președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, privind plecarea lui din partid.

„Vreau să fie foarete clar – nu am coordonat plecarea mea din PL cu Plahotniuc”, a declarat Munteanu în această seară, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Fostul liberal spune că a susținut mereu partidete care vor forma blocul ACUM, inclusiv la protestele organizate de către acestea.

Valeriu Munteanu a spus că a părăsit PL din motiv că liderii partidului nu vor să facă front comun cu parditele de dreapta din opoziție în alegerile parlamentare

Ex-vicepreședintele PL insistă asupra faptului că PL a decis deja să meargă singuri în alegeri.

De asemenea, Munteanu a spus că și-a retras candidatura sa din procesul de alegere al noului președinte al PL, dar spune că, dacă era să fie el președinte acum, lucrurile erau să se miște într-o altă direcție.

Amintim că, Valeriu Munteanu a anunțat că părăsește PL ieri, în cadrul unei conferințe de presă. Conducerea PL, Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu, a criticat decizia lui Valeriu Munteanu de a pleca din pardid.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!