/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Crima de la Cantemir: Poliția a reținut doi tineri, suspectați că au omorât femeia din satul Vișniovca

missing
13 decembrie 2018, ora 12:54

Poliția informează că au fost reținuți doi suspecți în cazul omorului de acum două zile, din satul Vișniovca, raionul Cantemir. Bănuiți de omorul femeii de 68 de ani sunt doi tineri, un adolescent de 14 ani și un băiat de 18 ani, locuitori ai satului Vișniovca.

Ieri, Poliția anunța că, în ziua în care a fost găsit cadavrul victimei, oamenii legii nu au depistat lucruri dispărute din casa femeii, care era și proprietara unui magazin din sat. Totuși, rudele victimei ne-au spus că indivizii care au pătruns în acea seară în casa femeii au avut scopul de a o jefui.

Reprezentanții Poliției informează că, în cazul în care procurorii le vor demonstra vina în instanța de judecată, cei doi suspecți riscă pușcărie pe un termen de până la 25 de ani sau chiar detenție pe viață.

Amintim că, în seara în care s-a produs crima, victima vorbea la telefon cu fiica ei din Chișinău, iar la un moment dat s-a stins lumina. Ea a ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat, iar dimineața a fost găsită moartă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram