/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Un moldovean care muncea în Italia, mort în circumstanțe misterioase. Pe caz e cercetat angajatorul italian

missing
14 decembrie 2018, ora 17:43

Un moldovean în vârstă de 28 de ani, care muncea la negru în Italia, a fost găsit mort într-o pădure din provincia Trento. Bărbatul lucra la tăiat arbori din păduri în partea de nord a Italiei, pentru o companie care se ocupa de prelucrarea lemnului.

Presa italiană scrie că numele tânărului este Vitalie Mardari. Acesta ar fi locuit în provincia Belluno, dar lucra în Val delle Moneghe.

Cadavrul tânărului originar din Republica Moldova a fost găsit în pădure pe 19 noiembrie 2018. Versiunea inițială a Poliției a fost că bărbatul a căzut dintr-un copac. Totuși, după ce corpul neînsuflețit al tânărului a fost examinat de medicii legiști, s-a constatat că moartea lui a survenit în alt loc. Mai mult, bărbatul avea fracturi la cap, cauzate, precum s-a constatat ulterior, de un cablu de oțel care ar fi căzut peste el și l-ar fi lovit. Astfel, s-a constatat că trupul a fost mutat din locul unde s-a produs accidentul mortal.

Pe acest caz este cercetat angajatorul victimei. Poliția a ajuns la concluzia că acesta, ajutat de alți doi complici, a dus cadavrul tânărului cu mașina sa, la o distanță de circa cinci sute de metri de locul producerii accidentului. Ulterior, antreprenorul a abandonat cadavrul lângă stâncă și a plecat.

Angajatorului i se aduc acuzații grave de omor din imprudență, încălcarea regulilor de prevenire a accidentelor la locul de muncă și de fraudă procedurală. De asemenea, el ar urma să răspundă și pentru faptul că a părăsirea cadavrul victimei.

Foto: rainews.it

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram