/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Trafic de influență la Cahul. Doi bărbați, reținuți pentru că promiteau eliberarea unui permis de conducere

missing
14 decembrie 2018, ora 10:38

Potrivit denunţătorului, bănuiţii ar fi pretins banii sub pretextul că pot influenţa angajaţii Centrului Multifuncţional al Agenţiei Servicii Publice să aranjeze susținerea cu succes a examenelor și eliberarea ulterioară a carnetului de șofer pentru categoria B.

În după-amiaza a zilei de ieri, urmare a acumulării materialului probator, ofițerii DGT Sud a CNA i-au reţinut pe cei doi pentru comiterea infracțiunii, prevăzute de art. 326alin(2) lit. b Cod penal – trafic de influență și i-au reținut pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiţii riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 10000 unităţi convenţionale.

Procuratura anticorupţie conduce urmărirea penală. Până la pronunţarea unei decizii definitive de judecată, orice persoană se prezumă a fi nevinovată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram