/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Trofeul show-ului Vocea României a fost câștigat de elevul lui Smiley, Bogdan Ioan

missing
15 decembrie 2018, ora 14:58
Trofeul celei de-a opta ediție a show-ului Vocea României a fost câștigat de Bogdan Ioan, elevul lui Smiley. Tânărul a fost favoritul telespectatorilor.

Bogdan Ioan – sau Michael Jackson de România, cum i se mai spune, a câştigat vineri seară simpatia publicului. În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: „Billie Jean” – singur, „I want to spend my lifetime loving you” – împreună cu interpreta Feli și „În lipsa mea” – împreună cu Smiley.

Pe locul doi s-a clasat concurenta îndrumată de Irina Rimes, tânăra Dora Gaitanovici. Următorul loc pe podium a fost ocupat de concurenta din echipa lui Tudor Chirilă. Iar Mădălina Coca, eleva Andrei, s-a clasat pe locul patru.

Vocea Romaniei Finala: Bogdan Ioan

Și-a intrat deja în rolul de Michael Jackson iar în finală a cântat "Billie Jean". Nu sunt multe de spus, a cântat fabulos – http://bit.ly/2BmbyXf"Ce-a făcut el pentru Vocea Romaniei este fără precedent" – Smiley

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram