/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

La noapte se va răci până la -11 grade! Cum va fi vremea în Moldova, în următoarele două zile

18 decembrie 2018, ora 15:02

În următoarele două zile ne  așteaptă vreme geroasă, în special pe timp de noapte. Valorile termice vor scădea până la -11… -13 grade Celsius, iar ziua vom avea parte, de asemenea, de temperaturi negative.

Astfel, la noapte la nord se așteaptă minime de până la -11 grade Celsius, în centru, până la -10, iar la sud, până la -9 grade.

Mâine ziua vor fi maxim -3 grade, la nord, -2 grade, în centru și -1 grade, la sud. Cerul va fi parțial noros, iar precipitații nu se prevăd.

Joi noaptea se va răci și mai mult. La nord vor fi până la -13 grade Celsius, în centru, până la -12 grade, iar la sud, cu un grad mai mult, -11. Pe timp de zi, maximele temperaturii aerului nu vor depăși -2 grade, la nord, -1 grade, în centru și 0 grade, la sud.

Până la finele acestei săptămâni valorile termice ale aerului vor crește puțin, astfel, vom avea temperaturi pozitive pe timp de zi. De asemenea, în weekend sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram