/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Peste 1000 t de material antiderapant, împrăștiat pe drumurile naționale noaptea trecută. Cum se circulă în țară la această oră

missing
18 decembrie 2018, ora 09:31

Peste două sute de muncitori au intervenit noapatea trecută pe drumurile naționale. Aceștia au împrăștiat circa 1,3 tone de material antiderapant, fiind antrenate circa o sută de utilaje speciale, informează Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI). 

La această oră, potrivit MEI, circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Starea părții carosabile la Nord, Centru și Sud este pe alocuri umedă și lunecuș.

„Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă”, se menționează într-un comunicat al MEI.

Pentru informarea operativă despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, funcționează serviciul în regim „non-stop” – telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: serviciu@asd.md.

De asemenea, pentru a vedea starea drumurilor, dar și imaginile actualizate la fiecare jumătate de oră – accesați site-ul www.asd.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram