/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Un șofer a lovit o minoră de 15 ani în sectorul Botanica al Capitalei. Adolescenta a ajuns în stare gravă la spital

missing
19 decembrie 2018, ora 13:06

Potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalie, Natalia Stati, ”Minora a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco”.

Contactat, şeful serviciului de presă spitalul Valentin Ignatenco, Vitalie Chiosea a declarat că ”Minora este în stare gravă, dar stabilă. Aceasta a avut de suferit în urma accidentului rutier o contuzie la rinichi, un traumatism la coapsa dreaptă și este pregătită pentru o intervenție chirurgicală.

Din postarea publicată pe rețelele de socializare se arată că șoferul a așteptat până la venirea oamenilor legii. Astfel, pe traseul s-au format ambuteiaje.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Foto: Алексей Сивуник/ ‎Город без маршруток!

Foto: Алексей Сивуник/ ‎Город без маршруток!

Foto: Алексей Сивуник/ ‎Город без маршруток!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram