/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Gest demn de admirat. Un fermier a donat două tone de mere unui Spital din Chișinău

missing
20 decembrie 2018, ora 15:57

Gestul pomicultorul bucură de ceva timp pacienții internați în instituție, iar consumul de fructe în perioada când viruşii dau mari bătăi de cap este de mare folos”, se spune în comunicatul instituției.

Potrivit comunicatului, antreprenorul promite că va susține și în următorii ani spitalul Clinic cu fructe precum mere, prune și struguri, astfel promovând consumul de fructe autohtone.

Plăcintă este pomicultorul din Ungheni care în prag de iarnă risca să piardă circa 400 de tone de mere, pentru că nu a reușit să le transporta la timp la fabricile de prelucrare. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram