/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Procuratura Generală se mută, de mâine, la casă nouă

missing
20 decembrie 2018, ora 19:08

Procuratura Generală se mută de mâine, la casă nouă. Instituția va trece din sediul de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în clădirea de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 73. 

Astfel, în clădirea de pe bulevardul Ștefan cel Mare îşi vor avea sediul Procuratura Generală, Consiliul Superior al Procurorilor, Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale şi oficiul principal al Procuraturii capitalei.

Potrivit reprezentanților Procuraturii Generale, noul sediu are trei etaje şi o suprafaţă la sol de peste trei mii de metri pătrați. Aici vor activa circa cinci sute de procurori, consultanţi ai procurorului, inspectori, ofiţeri detaşaţi la procuratura specializată, specialişti, personal tehnic şi auxiliar.

Reprezentanții Procuraturii menționează că imobilul dat a fost transmis cu titlu gratuit, din gestiunea Direcţiei generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova în gestiunea Procuraturii Generale, în anul 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram