/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ O mașină a derapat pe carosabil și a lovit alte trei automobile. O persoană a decedat

missing
22 decembrie 2018, ora 16:51

O mașină a derapat de pe carosabilul acoperit cu polei și s-a ciocnit de alte trei automobile. O femeie, care se afla în una dintre mașinile lovite, a decedat pe loc. Accidentul a avut loc pe drumul M5, în apropiere de localitatea Corlăteni, raionul Râșcani.

Contactat de TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Râșcani, Lilia Harea, a menționat că din cauza poleiului, mașina a derapat pe contrasens și a lovit mașinile care erau în trafic. Potrivit ei, șoferul unuia dintre automobile a fost transportat la Spitalul municipal Bălți, iar soția acestuia, care se afla în mașină, a decedat pe loc.

Ceilalți trei șoferi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lilia Harea spune că toți șoferii au trecut testul de alcoolemie și niciunul dintre ei nu consumaseră alcool.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram