/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Accident în sectorul Rîșcani! Două automobile de marcă Toyota s-au ciocnit la o intersecție de pe bd. Moscova

missing
24 decembrie 2018, ora 18:06

Două automobile de marcă Toyota s-au ciocnit astăzi, la amiază, în sectorul Rîșcani al capitalei. Accidentul s-a produs în jurul orei 13, la intersecția bulevardului Moscova cu strada Matei Basarab.

Potrivit Poliției, unul dintre automobile era condus de un tânăr de 28 de ani, iar la volanul celui de-al doilea automobil era o femeie de 49 de ani.

„Preliminar s-a stabilit că șoferița ar fi vrut să vireze, dar nu s-a asigurat și s-a tamponat cu automobilul care venea din sens opus”, a declarat Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției capitalei.

În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Conducătorul sau conducătoarea auto care va fi găsit/ă vinovată de producerea accidentului, va fi amendat cu 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram