/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident pe str. Lunca Bâcului din Chișinău! Un șofer și un pasager au ajuns la spital

24 decembrie 2018, ora 17:20

ORA: 13.11 Un accident s-a produs astăzi pe strada Lunca Bâcului din Chișinău, în apropiere de Stația de Epurare din capitală. 

Un automobil de marcă Hyundai, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, s-a ciocnit cu o mașină de marcă Renault, care ar aparține unei companii private.

„Eu mergeam pe banda mea. Domnul a ieșit de acolo. A vrut cred că să întoarcă, nu știu ce a vrut să facă”, spune unul dintre șoferi.

„Automobilul alb venea din partea de la vale și a vrut să intre pe banda din dreapta. Mașina neagră venea cu viteză de la vale și cred că acesta a vrut să-i cedeze, dar acela ori că avea viteză, așa și nu a reușit să se oprească”, spune un martor al accidentului.

În urma coliziunii, șoferul automobilului Renault și o pasageră au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Pasagera a povestit că ține minte ca prin ceață cum s-a produs accidentul: „Eu, la un moment dat, am auzit o bubuitură, m-am lovit la cap. Am încercat repede să ies din mașină, ca să nu fie mai grav”.

Deocamdată, poliția nu a stabilit cine este vinovat de producerea accidentului, iar amenda urmează să-i fie aplicată șoferului care va fi găsit vinovat, în funcție de gravitatea traumatismelor celor care au avut de suferit în urma coliziunii.

„În funcție de leziunile cu care s-a șoferul cât și pasagera, va fi luată o hotărâre conform legislației. S-au ales cu leziuni corporale ușoare. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă. Iar dacă leziunile vor fi medii sau grave, deja va fi pornită o cauză penală pe cazul dat”, a spus Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției capitalei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram