/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/UPDATE/ Dorin Chirtoacă a venit cu un comentariu despre presupusa listă a liberalilor pentru alegerile parlamentare

missing
24 decembrie 2018, ora 12:28

Pe lista candidaților Partidului Liberal (PL) pentru alegerile parlamentare din luna februarie i-am putea regăsi pe Dorin Chirtoacă, Veronica Herța și Corina Fusu, însă, nu și pe președintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu.

UPDATE: Ora 12:30 Președintele PL, Dorin Chirtoacă, a venit cu un comentariu despre presupusa listă a liberalilor pentru alegerile din februarie. Acesta a spus că nici nu confirmă, nici nu infirmă numele care se regăsesc în această listă:

„PL nu confirma, dar nici nu infirmă ceea ce a apărut “pe surse” în presă. În același timp, PL comunică faptul că toți candidații: PL, PLDM, PAS și PPDA sunt din partea blocului ACUM. PL, din câte cunoaște, în cadrul blocului nu s-a luat o decizie în sensul publicării numelor candidaților. Pentru alte informații rugăm să fie contactați cei care răspund de relația cu presa din partea fondatorilor ACUM”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

ORA 11.13 Tribuna.md a publicat o listă cu persoanele care ar fi fost înaintate de PL pentru competiția internă în cadrul blocului electoral ACUM DA PAS.

Astfel, potrivit sursei citate, pe lângă cei trei potențiali candidați sus-numiți, ar mai fi fost înaintați și Ion Cebanu, Mihai Moldovanu, Dumitru Jelescu şi Ion Purice.

Președintele PL, Dorin Chirtoacă, nu a răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma această informație.

Totuși, într-o postare pe rețelele de socializare, Dorin Chirtoacă a spus dosarele candidaților PL pentru blocul ACUM DA PAS au fost expediate vineri, pe 21 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram