/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Decor din anvelope. În fața unei spălătorii din Chișinău a apărut o babă de zăpadă, făcută din cauciucuri

missing
25 decembrie 2018, ora 13:28

Baba de zăpadă din cauciucuri, amplasată în fața unei spălătorii auto din capitală, atrage zilnic zeci de priviri curioase. Oamenii se miră când află că decorul e făcut chiar din cauciucuri.

„Fac absolut corect, deoarece nu sunt de ajuns decorațiuni. Creează atmosferă de sărbătoare”.

„Interesant. Cred că e atrăgător la oameni și cred că oamenii văd și apreciază”.

„Este foarte frumos, artistic, creativ. Sunt bucuros, îmi este plăcut”.

Potrivit lucrătorilor spălătoriei, creația atrage mai mulți clienți decât de obicei, fiind și o strategie de marketing eficientă.

Clienții vin, chiar copiii merg pe drum, se joacă, se apropie de noi, ne întreabă cum a fost făcută. Adică e foarte simplu. Au fost date cu vopsea cauciucurile și ca mărimea babei de zăpadă. Asta e un simbol al spălătoriei noastre, mecanic.

Și în fața unui service auto din sectorul Buiucani a apărut un brad imens din anvelope. Acesta a fost confecționat timp de o săptămână din peste 80 de cauciucuri.

Colegul meu de lucru a dat ideea să facem ceva neobișnuit, ceva de genul unui brad. Anvelopele uzate le-am luat și încetișor le-am legat. 00:37-00:40 Oamenii care lăsau anvelopele uzate, noi le-am utilizat aici”, Sergiu Țambalist, mecanic.

„E o artă și asta. Arată frumos, chiar și pentru pietoni, nu numaidecât pentru toți care au automobile. Este ceva frumos, o improvizare originală”.

„Prima dată eu l-am văzut inițial cum se făcea deja. Îmi părea straniu, o movilă mare de scaturi. Dar cu timpul am văzut că s-au vopsit, s-au iluminat. Într-adevăr e ceva frumos”.

Ambele decorațiuni au fost confecționate din anvelope uzate de vară, donate de șoferi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram