/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Explozie de emoție la circ. Spectacolele stagiunii de iarnă vor putea fi urmărite până pe 13 ianuarie, pe arena mică a Circului

missing
25 decembrie 2018, ora 16:55

Explozie de emoţii și aplauze la Circul din Chişinău, unde se desfășoară stagiunea de iarnă. Pe arena mică evoluează artiști cu renume din țară, dar și de peste hotare. Cei mai entuziasmaţi sunt micii spectatori, care spun că ar vrea să devină și ei… acrobați.

„Mi-a plăcut atunci când omul cela a ridicat greutățile în cap și animalele cele micuțe. Ce-ai vrea să încerci? Să fiu acrobat”.

„Mie mi-a plăcut gimnasta, este foarte flexibilă și aș vrea să repet ceea ce face ea. Mi-a plăcut și bărbatul puternic”.

„Mi-a plăcut totul”.

„Ce ți-a plăcut? Moș Crăciun. Vrei să mai vii? Da”.

Nu doar micuții au rămas impresionați, ci și părinții acestora, care și-au amintit de copilărie.

„Ne-a plăcut foarte mult spectacolul, îndeosebi domnul cu greutățile, a fost extraordinar. Toate numele au fost frumoase”.

„Îmi place foarte mult cum artiștii își dau toată silința și talentul lor. Este uimitor, pur și simplu”.

Printre spectatori am surprins și o familie de moldoveni, care a revenit de peste hotare.

„Noi stăm înafara țării și fetițele sunt pentru prima dată la circ aici în Moldova. Sunt foarte surprinsă de artiștii noștri, nici nu mă așteptam, e ceva incredibil. Tot show-ul a fost incredibil, mai ales domnișoara care a dansat. Ce ți-a plăcut cel mai mult? Căluțul”.

Administrația circului spune că artiștii s-au pregătit, timp de câteva luni, pentru spectacolul de iarnă.

Programul este interesant, la cerința copiilor am implicat mai multe animale și în noul program, noi am inclus mai multe animale. Noi deja ne pregătim și pentru sezonul de primăvară. Este o pregătire continuă. Am încercat la maxim să creem atmosfera sărbătorilor de iarnă, cadouri copiilor, ghicitori”, Igor Casap, directorul Circului din Chișinău.

Spectacolele stagiunii de iarnă vor putea fi urmărite până pe 13 ianuarie, pe arena mică a Circului, iar din martie va începe stagiunea de primăvară. Prețul unui bilet variază de la 150 până la 250 lei.

Reporter: Ana Sârbu
Imagine: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram