În lista candidaților democrați pentru alegerile parlamentare din 2019 nu se regăsește numele actualului deputat Marian Lupu care este și vicepreședinte al partidului. Dumitru Diacov, președintele de onoare a PDM, susține că Marian Lupu are câteva planuri și idei de perspectivă.

Noi ne-am întâlnit, am vorbit dimineață, a avut o dispoziție foarte bună. Are câteva planuri și idei de perspectivă. Atât pot să vă spun”, a declarat Diacov.

Întrebat dacă Lupu va candida pe una din cele 51 de circumscripții, Diacov a spus că nu știe, specificând că nu a fost discutat amănunțit chestia asta.

Eu presupun că nu va candida, dar asta este decizia lui”, a mai spus Diacov. Totuși la insistențele reporterului TV8 dacă Lupu a refuzat să participe, Diacov ne-a sugerat să discutăm cu dumnealui.

Precizăm că redacția TV8 a încercat să discute cu acesta pentru a-i solicita un comentariu, însă Lupu nu a răspuns la telefon.

Partidul Democrat a prezentat astăzi, 26 decembrie, la Comisia Electorală Centrală actele pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 2019. Formațiunea a prezentat lista cu 53 de candidați.

/DOC/ Lista celor 53 de candidați ai Partidului Democrat, pentru alegerile parlamentare. Plahotniuc, în capul listei