/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În Chișinău a fost confirmat încă un caz de gripă, iar peste 300 de persoane au ajuns la spital cu fracturi

missing
26 decembrie 2018, ora 09:33

În municipiul Chișinău a mai fost confirmat un caz de gripă sezonieră, pe data de 19 decembrie, prin metoda laborator, potrivit Carolinei Olaru, șefa Direcției Asistență Socială și Sănătate.

Pe parcursul ultimei săptămâni, în municipiu au fost utilizate peste șase mii de doze de vaccin antigripal și au fost repartizate suplimentar alte circa 20 de mii de doze.

În același timp, în ultimele șapte zile, la Spitalul de Urgență s-au adresat 485 de persoane, dintre care, peste 220 de pacienți s-au adresat cu fracturi. În cazul a 29 de pacienți a fost necesară spitalizarea.

De asemenea, în punctele de asistență medicală teritoriale din municipiu s-au adresat 246 de persoane, dintre care 97, cu fracturi.

Amintim că, de la începutul sezonului rece, o persoană a decedat din cauza gripei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram