/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Moldoveanul acuzat în SUA că a participat la o fraudă de 530 de milioane dolari a fost arestat

26 decembrie 2018, ora 09:00

Potrivit Departamentului american de Justiție, Chiochiu a fost arestat în baza unui mandat eliberat de districtul USDC din Las Vegas, statul Nevada, şi se află în prezent în custodia serviciului US Marshal.

El va compărea în faţa unei instanţe din Las Vegas, alături de alţi peste 20 de membri ai grupării conduse de ucraineanul Svyatoslav Bondarenko şi rusul Serghei Medvedev.

Prima şedinţă (conferinţă) a avut loc pe 11 decembrie 2018, dar examinarea de către juraţi va începe în octombrie 2019.

Acuzația susține că inculpații au fost membri și asociați ai unei organizații criminale, denumită Infraud Organization, o întreprindere informatică bazată pe Internet, angajată în achiziționarea, vânzarea și difuzarea pe scară largă a identităților furate, compromiterea cardurilor de debit și de credit , informații personale de identificare, informații financiare și bancare, malware de calculator și alte contrabande.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram