/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Paisprezece pietoni au fost loviți de mașini, în plină stradă, săptămâna trecută. Jumătate dintre ei traversa regulamentar

missing
26 decembrie 2018, ora 10:04

În ultimele șapte zile 14 pietoni au fost loviți de automobile, în timp ce traversau strada. În jumătate dintre aceste cazuri oamenii traversau regulamentar, potrivit lui Silviu Mușuc, șeful-adjunct al Direcției de Poliție din Chișinău.

În total, pe parcursul săptămânii trecute, potrivit Poliției din Chișinău, în municipiu s-au produs 25 de accidente rutiere, în urma cărora 26 de persoane s-au ales cu diverse traumatisme.

În două cazuri s-a stabilit că șoferii circulau cu viteză excesivă, în trei cazuri mașinile nu erau dotate cu pneuri de iarnă, iar într-un caz s-a stabilit că șoferul se afla în stare de ebrietate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram