/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Valeriu Ghilețchi va candida independent. Pentru ce circumscripție optează

missing
26 decembrie 2018, ora 12:57

Potrivit unui comunicat, politicianul urmează să primească de la CEC listele de subscripție pentru a începe procesul de colectare a semnăturilor. Valeriu Ghilețchi a anunțat că va colecta semnături atât de la cei din țară, cât și de la susținătorii săi din America.

„Am o legătură aparte cu cetățenii moldoveni din SUA, care m-au și îndemnat să candidez, iar la sfârșitul acestei săptămâni voi merge peste ocean să încep acest proces de colectare a semnăturilor, dar și pentru a-i informa pe toți despre intenția mea de a-i reprezenta în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Valeriu Ghilețchi.

Din grupul de inițiativă pentru susținerea lui Valeriu Ghilețchi fac parte 14 persoane, care urmează să colecteze între 500 și 1000 de semnături până pe 24 ianuarie.

Potrivit legislației în vigoare, Consiliul Electoral de Circumscripție are la dispoziție 3 zile pentru a elibera listele de subscripție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram