/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Dan Bălan într-un rol nou. Interpretul va fi jurat în noul sezon al „Vocea Ucrainei”

26 decembrie 2018, ora 13:37

Despre alegerea lui Dan Bălan ca jurat al concursului „Vocea Ucrainei”, Vladimir Zavadiuk, producătorul principal al proiectului a spus: „În acest an, tema concursului „Vocea țării” va fi „Stelele sunt printre noi”. Ne dorim ca noul sezon să ne aducă noi talente. Desigur aceasta este imposibil fără anunțarea echipei de antrenori, care anul acesta va surprinde prin compoziția sa. Pentru prima dată în istoria proiectului, starul de clasă mondială Dan Balan s-a alăturat antrenorilor ucraineni, care este cunoscut nu numai ca și interpret, dar și compozitor.”

Dan Bălan este unicul artist din Moldova care a fost nominalizat la premiile „Grammy”, în calitate de co-autor al hit-ului „Live Your Life” de Rihanna și rapper-ul T.I.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram