/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Voronin, despre Dodon: Democrații l-au creat pe președintele Dodon. Ei lucrează împreună cu toate întrebările

missing
27 decembrie 2018, ora 19:20

Vor lua sau nu vor lua socialiștii majoritate? Vor face sau nu socialiștii coaliție cu democrații, deschis? Cum răspundeți la aceste două întrebări? La a doua întrebare eu m-aș fi oprit mai mult și aș răspunde afirmativ. Sau o coaliție, sau ceea ce spun alții, alegeri anticipate”, Vladimir Voronin, președinte PCRM.

Vladimir Voronin a fost contrazis atât de socialiști, cât și de democrați.

Eu nu-mi închipui, chiar practic nu-mi închipui cum am putea noi să agreem un program de guvernare cu colegii din fracțiunea PSRM”, Andrian Candu, vicepreședinte PDM.

Cât despre activitatea președintelui Igor Dodon, Voronin a spus că acesta ar fi controlat de PDM.

El este independent sau el este un președinte influențat din exterior? – Da… El nu e nici din afară, nici din interior, dar concret sub influența… Dumneavoastră, uitați-vă, ei mereu se joacă de-a opoziția cu PDM-ul și în Parlament, și în societate. Democrații l-au creat pe președintele Dodon. Ei lucrează împreună cu toate întrebările”, Vladimir Voronin, președinte PCRM.

Mai mult, acesta spune că Igor Dodon este pur și simplu un președinte comod și că nu și-a îndeplinit nicio promisiune electorală.

Ei nu au nevoie de alt Dodon. Ei au nevoie anume de așa om care nu este în stare de nimic, care nu vrea să facă nimic. Și care, pe undeva poate cineva nici nu-i permit să se manifeste, ai anume de așa președinte de buzunar au nevoie. Apropo, noi am analizat promisiunile lui… zero. Pe toate, toate, toate declarațiile sale electorale. Zero”, Vladimir Voronin, președinte PCRM.

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Maxim Lebedinschi, a spus că va reveni cu un comentariu doar după ce se va documenta. În timp ce ofițerul de presă al PDM-ului este plecat din țară, iar altcineva nu oferă reacții din numele democraților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram