/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Decis! PL anunță cum va participa la următoarele alegeri parlamentare

missing
28 decembrie 2018, ora 20:43

„Urmare a apelului public lansat de președintele PL, Dorin Chirtoacă de consolidare a tuturor unioniștilor, într-un front comun în jurul PL, astfel, mai multe organizații unioniste, printre care ODIP și Sfatul Tării – 2 vor susține și vor participa împreună cu PL în alegeri”, se spune într-un comunicat al PL plasat pe pagina de facebook al partidului.

Tot acolo se menționează că Dorin Chirtoacă a purtat discuții cu liderii partidelor PNL, PLR, Partidul Verde Ecologist, Partidul Democrația Acasă, precum și ai organizațiilor unioniste BUN, etc, prin urmare, Partidul Liberal este în continuare deschis și mizează pe unificarea curentului unionist, pentru că doar împreună putem valorifica votul unionist și izbândi în aceste alegeri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram