Partidul Politic ȘOR a prezentat lista candidaților săi în circumscripțiile uninominale pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Potrivit acesteia, Ilan Șor, va candida pe circumscripția Orhei (18), vicepreședinta Partidului și primara comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, va candida în circumscripția Nr. 19 (Ivancea),  administratorul companiei Avia Invest, care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, Petru Jardan va candida în circumscripția 23 din Chișinău. 

Potrivit unui comunicat al partidului, candidații au fost selectați în baza principiilor profesionalismului și meritocrației, „iar în circumscripțiile unde și-au prezentat intențiile de a candida au fost înaintați de cetățeni și, totodată fiind consultată opinia organizațiilor teritoriale ale Partidului ȘOR din regiunea respective”.

Totodată, în comunicat se spune că fiecare candidat desemnat de Partidului Politic ȘOR în circumnscripțiile uninominale are deja elaborat un program de dezvoltare și modernizare a regiunii pentru care va concura la alegeri.

Amintim că joi, 27 decembrie, Partidul Politic ȘOR a depus și actele necesare, precum și lista de candidați pentru circumscripția națională, pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.