/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Încă un accident pe calea ferată! O tânără a fost lovită mortal de trenul de pe ruta Ungheni-Bălți

missing
28 decembrie 2018, ora 10:57

La ora 20:20, Serviciul de Gardă al Inspectoratului de poliție Bălți a fost informat printr-un apel telefonic că o femeie a fost lovită de un tren marfar.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a stabilit că la kilometrul 77, segmentul feroviar Bălți-oraș a fost lovită o persoană. Ulterior victima a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliției din Bălți, Eugenia Molceanov, contactată de TV8.

Potrivit Poliției, femeia traversa linia ferată neregulamentar, pe un segment neiluminat.

Poliția cercetează toate circumstanțele accidentului.

Reamintim că, cu trei săptămâni în urmă, un bărbat a decedat după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren de pe ruta Chișinău – Moscova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram