/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Vreme mohorâtă, în ultimele zile ale acestui an. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

missing
28 decembrie 2018, ora 15:22

În ultimele zile ale acestui an vom avea parte de vreme mohorâtă, cu precipitații sub formă de lapoviță și fulgi sporadici.

Mâine, 29 decembrie, se așteaptă să cadă lapoviță pe întreg teritoriul țării. Noaptea minimele temperaturii aerului vor fi de -1… +1 grade, iar maximele temperaturii pe timp de zi vor fi de +3… +5 grade.

Duminică,30 decembrie, în partea de sud și în centrul țării cerul va fi doar parțial noros, iar la nord se așteaptă ninsori slabe. Noaptea temperaturile vor coborî până la -3… -5 grade Celsius, iar ziua se va încălzi până la +3… +5 grade.

Luni, 31 decembrie, s-ar putea, de asemenea, să ningă slab, doar că în centrul țării și la sud. În noaptea dintre ani s-ar putea să ningă slab la sud și la nord.

Urmăriți constant prognoza meteo pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram