/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Polițiștii de frontieră se pregătesc pentru un nou flux de călători în minivacanța de Revelion

missing
29 decembrie 2018, ora 17:49

Poliția de Frontieră se pregătește pentru un nou flux de călători în minivacanța de Revelion, atunci când mulți dintre moldoveni aleg să petreacă trecerea dintre ani în afara țării sau când revin acasă pentru a sărbători aproape de familie.

În această perioadă, Poliția de Frontieră se află în regim sporit de lucru. Astfel că la prima linie de control, în cele mai solicitate puncte de trecere, a fost suplimentat numărul polițiștilor de frontieră, dar și a tehnicii speciale de verifcare a pașapoartelor. La fel, grupuri de suport, formate din specialiști din cadrul IGPF și Direcțiilor regionale, intervin în cele mai aglomerate puncte în vederea gestionării eficiente a fluxului de persoane și mijloace de transport, inclusiv de menținere a unui climat de ordine și siguranță.

Familiile cu copii minori au prioritate la trecerea frontierei de stat și vor putea să treacă vama pe pista pentru corpul diplomatic. Oamenii sunt îndemnați să acorde atenție la panourile aflate la intrarea în punctele de trecere, care oferă informații despre arterele de control special amenajate pentru trecerea frontierei cu copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram