/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Transportatorii moldoveni se vor putea afla mai mult pe teritoriul Ucrainei. Termenul de 90 de zile se extinde

missing
29 decembrie 2018, ora 09:27

Transportatorii de mărfuri și pasageri din Republica Moldova se vor putea afla mai mult timp pe teritoriul Ucrainei. În cadrul unei întrevederi dintre premierul Pavel Filip și președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, care a avut loc ieri s-a convenit asupra extinderi actualului termen de 90 de zile. 

În cadrul întrevederii, președintele ucrainean a anunțat că în viitorul apropiat va fi pus în aplicare protocolul care va soluționa problema transportatorilor de mărfuri și pasageri.

Cei doi oficiali au abordat și alte chestiuni de pe agenda bilaterală care țin de implementarea Protocolului privind liberalizarea transportului auto și aerian dintre Republica Moldova și Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram