/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

A tamponat un pieton și a fugit de la locul accidentului. Un bărbat din Grătiești a fost reținut

missing
30 decembrie 2018, ora 13:56

Un bărbat din localitatea Grătiești, municipiul Chișinău a fost reținut după ce ar fi tamponat un pieton și a fugit de la locul accidentului. Bărbatul accidentat a fost transporatat la spital unde, din cauza traumatismelor, a decedat. Șoferul riscă detenție de până la șapte ani.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 28 decembrie, în Grătiești. Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost lovit în timp ce traversa strada în afara trecerii de pietoni.

A doua zi, polițiștii l-au reținut pe șoferul fugar și au depistat că acesta, după impact, a mers acasă și a parcat automobilul în garaj, încercând, astfel să ascundă urmele producerii accidentului rutier.

Bbărbatul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie a Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislaţiei, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport. Pentru faptul că a părăsit locul accidentului rutier, șferul riscă amendă de la 27 500 lei până la 42 500 lei, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram