Încă doi pretendenți au anunțat că vor candida la următoarele alegeri parlamentare pe circumscripții uninominale. Istoricul Octavian Țîcu va candida din partea blocului ACUM DA PAS pe circumscripția nr. 16 – Ungheni, iar primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu – pe circumscripția nr. 40 – Basarabeasca, Cimișlia.

Despre aceasta cei doi au anunțat pe rețelele de socializare.

Istoricul Octavian Țîcu este candidat cu numărul șase și pe lista blocului ACUM DA PAS, care a fost făcută publică acum câteva zile. Octavian Țîcu a ocupat funcția de ministrul al tineretului și sportului în perioada 26 februarie și 30 mai 2012, fiind înaintat de Partidul Liberal. În circumscripția nr 16, Octavian Țîcu va concura cu deputatul socialist Ghenadii Mitriuc și Ludmila Guzun, președinta raionului Ungheni, din partea PDM.

Gheorghe Răileanu este primar al orașului Cimișlia din anul 2011, când a fost ales pe listele Partidului Liberal Democrat și reales în anul 2015. În circumscripția nr. 40, Răileanu îi va avea contracandidați pe Dumitru Diacov de la PDM și pe Piotr Pușcari de la PSRM.

Gepostet von Octavian Ticu am Sonntag, 30. Dezember 2018

?Stimați prieteni ⬇️⬇️⬇️ În ultimile săptămîni a acestui an – 2018, am fost contactat de mulți prieteni și cunoscuți,…

Gepostet von Gheorghe Raileanu am Sonntag, 30. Dezember 2018