/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

PCRM dezminte informația că Vladimir Voronin ar fi spitalizat

missing
30 decembrie 2018, ora 20:26

Secretara Comitetului Central al PCRM, Elena Bodnarenco, dezminte informația privind internarea în spital a liderului comuniștilor, Vladimir Voronin. Potrivit ei, Vladimir Voronin a lucrat astăzi împreună cu alți comuniști la un pachet de materiale de agitație pentru alegerile parlamentare din februarie 2019.

Menționăm că surse din cadrul instituției medicale au menționat pentru TV8 că liderul comuniștilor ar avea probleme de sănătate care ar fi necesitat spitalizare.

Contactați de TV8, reprezentanții instituției medicale au refuzat să ne ofere oficial informații, menționând că nu fac publice asemenea date.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram