/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Tudor Deliu dezvăluie unde ar putea candida Iurie Țap, dar și câți liberal democrați își vor înainta candidaturile în circumscripții

missing
30 decembrie 2018, ora 18:19

Președintele Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, spune că nu se regăsește pe lista blocului electoral ACUM DA PAS pentru că „niciodată nu m-am dus să cer”. De asemenea, Tudor Deliu spune, într-un interviu pentru Unimedia, că nu este o persoană care să se umilească pentru a obține ceva.

Totodată, liderul PLDM spune că nu a luat o decizie în ce privește următoarele alegeri parlamentare. „Nu exclud că vor fi modificări și în listă. Codul electoral prevede că pot fi operate modificări cu 14 zile înainte de alegeri”, a menționat politicianul.

Despre ceilalți membri de partid Tudor Deliu spune că „cel puțin 4 persoane care vor candida în circumscripții”. Potrivit lui, Iurie Țap posibil că va candida pe circumscripția Florești, la baștină. De asemenea, Tudor Deliu spune că pe circumscripții vor candida Viorel Cibotaru și Maria Ciobanu.

#

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram