/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Rusia: În Magnitogorsk, din cauza exploziei de gaze, s-a prăbușit scara unui bloc de locuit. Cel puțin trei persoane au murit

missing
31 decembrie 2018, ora 09:17

Soarta a 79 de persoane rămâne necunoscută după prăbușirea intrării într-o clădire rezidențială din Magnitogorsk, transmite RIA “Novosti” cu referire la la adjunctul guvernatorului regiunii Chelyabinsk, Oleg Klimov.

„Sunt înregistrași 110 persoane la această scară, 19 persoane au fost evacuate, trei decedați și trei persoane au fost recuperate din moloz, iar soarta a 79 de oameni <...> este neclară”, a spus Klimov.

Potrivit datelor preliminare explozia a avut loc la 6:00 ora locală (ora 4:00 Moscovei).

Ministerul Situațiilor de Urgență a spus că, sunt trei morți. În total sub ruine au fost găsite 16 persoane. Ministerul Sănătății a declarat că trei răniți cu leziuni moderate au fost spitalizați, inclusiv un copil.

În același timp, Ministerul Situațiilor de Urgență raportează că pe scara de zece etaje au fost deteriorate 48 de apartamente, în care trăiesc 110 de persoane.

În urma incidentului a fost deschis un caz penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram