/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ex-liberalul Munteanu este contracandidatul lui Șor la Orhei. De ce a ales circumscripția 18

02 ianuarie 2019, ora 14:17

„Este prinosul meu pentru susținerea opoziției unite în jurul blocului ACUM DA PAS, un gest deliberat, plin de simbolism, ori aici candidează condamnatul la șapte ani și jumătate Ilan Șor, executantul furtului miliardului, protejatul „de porțelan” al Partidului Democrat”, a scris Munteanu pe pagina sa de facebook.

El afirmă c merge în această circumscripție mult-prea complicată având simțul responsabilității față de cetățenii Republicii Moldova, inclusiv pentru cei de la Orhei, „care au fost luați ostatici de aparențele lucitoare a „activității” lui Șor în calitate de primar-condamnat al municipiului Orhei, care nu face altceva decât să cheltuie o mică sumă din banii furați de la BEM pentru ași păstra libertatea, garantată de serviciile politice și electorale pe care le face Șor lui Plahotniuc”.

Ex-liberalul mai spune că nu a căutat refugiu pe liste „protective” sau în circumscripții „ușoare” „ci merg anume la Orhei, pentru a transmite cetățenilor Republicii Moldova un mesaj puternic de unitate în jurul blocului ACUM, de descurajare a preaslăvirii hoților politici și de încurajare puternică a celor care cred cu adevărat că binomul Plahotniuc-Dodon (și servitorul lor Șor) poate fi înfrânt”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram