/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ CEC a respins înregistrarea unui candidat al PD pe o circumscripție uninominală. Sergiu Sîrbu: „Nu vreau să mă gândesc la vreo rea-intenție”

03 ianuarie 2019, ora 21:43

Candidatura medicului Mihai Stratulat, care intenționează să participe la alegeri din partea Partidului Democrat (PD) în circumscripția uninominală nr. 26, a fost respinsă de Comisia Electorală Centrală (CEC). Anunțul a fost făcut de colegul său de partid, deputatul Sergiu Sîrbu. 

„Nu vreau să mă gândesc la vreo rea-intenție, menită să blocheze accesul în Parlament al unui om care este gata să spună lucrurilor pe nume. Dar apar foarte multe semne de întrebare”, a comentat deputatul democrat pe rețelele de socializare.

Potrivit lui Sîrbu, motivul respingerii candidaturii lui Stratulat sunt anumite nereguli cu semnăturile colectate pentru susținerea candidatului.

Sursa: Facebook/Sergiu Sîrbu

Mihai Stratulat nu a comentat deocamdată decizia CEC-ului. El și-a anunțat intenția de a candida pe circumscripția uninominală nr. 26 (Chișinău, Buiucani), la finele lunii decembrie 2018.

Tot astăzi, membrii CEC au respins proiectul privind înregistrarea Partidului ȘOR, pe circumscripția națională, din motiv că au fost depistate anumite nereguli la dosarul depus de formațiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram