/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

CNA face percheziții la un Inspectorat de Poliție din Chișinău! Sunt vizați trei polițiști

missing
04 ianuarie 2019, ora 09:58

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) fac percheziții la această oră la Inspectoratul de Poliție din sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit Angelei Starinschi, ofițera de presă a CNA, sunt vizați trei polițiști.

„Este vorba despre un ofițer de investigație, de la Inspectoratul Ciocana, un sectorist și un șef de post”, precizează ofițera de presă.

Polițiștii sunt bănuiți că ar fi estorcat două mii de euro de la trei bărbați care erau cercetați într-un dosar de jaf: „Banii erau ceruți pentru a mușamaliza dosarul. Banii au fost livrați în două tranșe, sub controlul CNA. În timpul în care a fost livrată a doua tranșă, persoanele au fost reținute”, a declarat Angela Starinschi.

Dimineața, oamenii legii au percheziționat locuințele bănuiților, iar acum, ofițerii CNA fac percheziții în birourile acestora, pentru a găsi și alte probe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram