/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Directorul unui liceu din Chișinău candidează la parlamentare! Se va „bate” pe o circumscripție cu Năstase și Țuțu

missing
04 ianuarie 2019, ora 17:20

Directorul Liceului Teoretic român-francez „Gheorghe Asachi” din Chișinău, Boris Volosatîi, intenționează să candideze la alegerile parlamentare din februarie pe circumscripția nr. 33 (Chișinău suburbii). Acesta a va candida independent. 

„Îmi propun să aduc și în Parlament, și în societate, un mesaj unionist foarte clar și care nu se încurcă cu alte elemente ale vieții social-economice”, a spus Boris Volosatîi, contactat de TV8.

Foto: Facebook/Volosatii Boris

Directorul Liceului „Gheorghe Asachi” spune că a decis să candideze anume pe această circumscripție pentru că domiciliul său se află în această regiune.

Pe circumscripția cu numărul 33 intenționează să candideze și deputatul democrat Constantin Țuțu și co-președintele blocului ACUM DA PAS Andrei Năstase.

Din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PRSM) aici ar putea candida Vladimir Roșca, iar din partea Partidului ȘOR, Ion Bivol. Tot pe circumscripția 33 ar putea candida fostul deputat Călin Vieru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram