/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Andrei Năstase, despre contracandidatul său Andrei Nastas: „Este un fost polițist și consilier al unui ministru”

05 ianuarie 2019, ora 11:27

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, care și-a anunțat candidatura pe circumscripția nr. 33 din care fac parte localitățile Băcioi, Codru, Durlești, Sângera și Trușeni din partea blocului ACUM DA PAS, dezvăluie cine este contracandidatul său Andrei Nastas. Potrivit lui, acesta ar fi un fost polițist și un consilier al unui ministru. De asemenea, politicianul face aluzie la faptul că Andrei Nastas ar avea legături cu deputatul Constantin Țuțu și cu Partidul Democrat.

Andrei Năstase spune că contracandidatul său, care candidează independent, a depus listele cu semnături în aceeași zi cu el. „Înțeleg că reușit cu ajutorul unor oameni din aceste circumscripții să-și adune semnăturile. Știu și cum le-a adunat, dar va veni timpul când vor răspunde cei care au făcut această ilegalitate”, spune liderul PPDA.

După ce s-a aflat că pe aceeași circumscripție candidează o persoană cu nume foarte asemănător cu cel al lui Andrei Năstase, liderii blocului ACUM DA PAS au menționat că aceasta este o manipulare a alegătorilor.

Pe aceeași circumscripție a fost înregistrat în calitate de candidat democratul Constantin Țuțu. La fel, și-a anunțat intenția de a candida și fostul deputat PLDM Călin Vieru.

Pe la sfârșitul zilei am fost informat că un Andrei Nastas ar fi depus pe la ora 15 .30 semnăturile colectate pe aceeaşi circumscripţie de 3 oameni, în același timp în care grupul meu de inițiativă format din 28 de persoane a reușit să colecteze peste o mie de semnaturi pentru candidatura mea. Pentru că sunt omul care respectă legea și principiile democratice, chemat, am venit la 17.00 să trag la sorți locul de pe buletinul de vot în circumscripția nr. 33, Sângera, Băcioi, DurleștI, Trușeni și Codru, unde am și locul de trai.Anonimul, nevăzut și negăsit de presă nu a venit. Pe semne, ori locul 2, ori locul 3 contează mai puțin pentru el, schimbarea cifrelor nu-i schimbă valoarea. Confuzia ce permite fraudarea alegerilor e și așa realizată, consideră păpușarul, raportând trucul la zeci de mii de oameni din suburbiile capitalei pe care îi desconsideră, sfidandu-le inteligența și înțelepciunea.Se înșală. Am toata încrederea că Oamenii vor ieși masiv la vot și vor alege corect. Au demonstrat-o în vara anului trecut când au votat, iar votul lor a fost furat ca și miliardele de către cei ce umbla cu păcăleli.Instituția electorală a anunțat o nouă tragere la sorți pentru mâine, 5 ianuarie, ora 11. Presă liberă, vino să vezi, bd. Ştefan cel Mare, nr. 165.

Gepostet von Andrei Nastase am Freitag, 4. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram